Niklas Thrane

Niklas ThraneSom psykoterapeut skal man kunne hjælpe mennesker med at møde det nye, det ukendte eller det urummelige.

I terapien er det min intention, at skabe en ramme, et møde, der tillader det. Et møde, der er præget af accept og vågenhed og fravær af motiver og domme. Et møde, hvor det er muligt at undersøge det, der ellers smyger sig uden om den bevidste opmærksomhed, eller som er for svært at tale om – hvor alt, hvad der bevæger sig i sind, følelser, krop og relation er velkomment til at blive mærket, udtrykt, lyttet til og mødt.

Samtalen og det terapeutiske møde er en slags transportmiddel, der gør det muligt at skabe ny bevidsthed og flere muligheder i forhold til det emne du kommer med.

Jeg har erfaring og efteruddannelse inden for traumeterapi i forbindelse med uheld, overfald, svigt og overgreb. Nogle gange vil vi arbejde med at forløse spændinger, vanskelige kropssansninger og følelser, selvbilleder, der er forbundet med vanskelige oplevelser fra din fortid. Andre gange vil vi i højere grad kigge fremad, hen hen i mod dit potentiale.

Jeg har gennem årene særligt tilegnet mig er faring med relations- samlivs- og seksualitetstemaer, selvværdstemaer, midtlivskriser, stress samt individuations- og sjælstemaer i psykoterapi.

Ud over at have praktiseret som psykoterapeut i mere end 21 år har jeg undervist psykoterapeuter som fuldtidsbeskæftigelse i 11 år og ledt et utal af workshops både i Danmark og internationalt.

Min overordnede faglige forståelse af menneskelig udvikling er funderet i Ken Wilbers integrale psykologi. Derudover er jeg videreuddannet i EMDR Traumeterapi, IFS og BrainSpotting og endelig er jeg velfunderet i den jungianske analytiske terapi og inddrager naturligt tegning, drømme og kropslige processer i terapien.

I flere omgange har jeg desuden trænet hos Bert Hellinger, der er en internationalt anerkendt pioner inden psykologisk arbejde med temaer, der spænder over flere generationer og jeg har en dyb forbindelse med den systemiske forståelse, der udspringer af Bert Hellingers familieopstillinger.

Jeg er 52 år og har to voksne børn, der begge er flyttet hjemmefra og to voksne bonusdøtre. I dag lever jeg sammen med min kæreste Amela, der også er psykoterapeut.


Start et terapiforløb og frigør ny energi og overskud til at skabe den fremtid du ønsker dig

Send en SMS på: 30289438 for at aftale tid en telefonisk forsamtale – eller book en session.

Du er også velkommen til at sende en email på: psyke.soma@gmail.com

Niklas Thrane
Medlem af EMDR Danmark & EMDR Europe akkrediteret konsulent