Helingens natur

Heling udspringer fra en opmærksomheds- og bevidsthedsimpuls, der er indfoldet i selvets natur og viser sig i psyken som følelser af mening, klarhed, kreativitet, taknemmelighed og hjertelighed samt en fornemmelse af mestring i forhold til det indre liv. Heling viser sig i kroppen som velvære, flow, vitalitet, regeneration, helbredelse og balance. Og i relationer som nærhed, integritet, spontanitet og leg.

Præcis som traumer viser sig i alle aspekter af sindet, viser heling sig i alle aspekter af sindet. Heling finder sted i kroppen, i vores relationer og i vores indre liv, i psyken. Heling finder også sted på det energetiske plan, på det epigenetiske plan, på det følelsesmæssige plan, på det hormonelle plan, på det fysiske plan og på det relationelle plan. Helingen er transgenerationel, præcis som vores traumer også er det.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *